Ющенко пройшов до Адміністрації Президента по живому коридору

Опозиційний кандидат у Президенти України Віктор Ющенко пройшов по живому коридору, сформованому тисячами учасників акції опору на Майдані Незалежності, до будинку Адміністрації Президента на вулиці Банковій в Києві.

 

Перед тими, хто прибув до Адміністрації Президента, підняли шлагбаум біля входу на Банкову, де також стояв легкий ланцюг охорони, який не перешкоджав людям.

Однак далі на Банковій установлено другий кордон ? вантажівки з ?рунтом і камінням, повернені кузовами до колони, а за ними ? ?ратчаста огорожа і стіна з металевих щитів.

Зараз внутрішній кордон істотно зміцнюють співробітниками спецпідрозділів у повному обмундируванні з металевими щитами, які перебували у дворах навколо будинку Адміністрації Президента.

Юлія Тимошенко, піднявшись на одну з вантажівок, закликала правоохоронців пропустити людей і "встати на бік народу".

Координатори акції повідомили, що в натовпі ? провокатори, і закликали людей діяти мирно, зберігати спокій і не зважати на провокації.

Як повідомля? журналіст видання "Корреспондент", крім звичних гасел, учасники акції скандують "Міліція з народом!" і "Слава "Барсу".

За останньою інформаці?ю від учасників акції, які піднялися на вантажівки, щоб спостерігати за розвитком подій, Юлія Тимошенко, Олександр Зінченко, Лілія Григорович й Оксана Білозір вирушили на переговори.

До людей вийшов народний депутат Юрій Кармазин, який оголосив, що переговори стосуються умов передачі влади. Крім того, він знову закликав учасників акції до спокою. Тим часом, за повідомленням журналіста видання "Корреспондент", у юрбі зрідка чуються окремі заклики прорвати кордон.

За інформаці?ю "5-го каналу", самого Віктора Ющенка біля будинку Адміністрації Президента вже нема? ? він вирушив на "дуже важливі переговори".

 

24 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів