У Києві побільшало наметів. Біля Кабміну - козацьких

Сьогодні в Києві можуть відбутися переговори між президентом Кучмою і представниками Віктора Ющенка в спробі владнати кризу в Україні, викликану суперечливими результатами другого туру президентських виборів.

 

Як сказала пікетувальникам президентської адміністрації Юлія Тимошенко, президент Кучма висловив готовність сісти за стіл переговорів з опозиці?ю.

Пані Тимошенко, звертаючись до багатотисячного натовпу, який оточив Банкову, висловила надію на те, що внаслідок переговорів з президентом Кучмою влада буде мирно передана Віктору Ющенку.

Минулої ночі демонстранти біля адміністрації президента розбили наметове містечко поблизу Банкової. На одній з вулиць, ?нститутській, наш кореспондент нарахував понад 40 наметів прихильників Віктора Ющенка.

Учасники акції пов'язували оранжеві стрічки на щити службовців спецназу, які оточили адміністрацію президента потрійним укріпленим кордоном безпеки. Час від часу демонстранти скандують гасла на підтримку пана Ющенка.

Організатори багатотисячної акції біля адміністрації президента закликали людей зберігати порядок і не піддаватися на провокації.
Ніч минула, за повідомленнями, без інцидентів.

Тим часом у парку між стадіоном "Динамо" і Верховною Радою свої намети розбивають прихильники прем'?ра Віктора Януковича.

Наш кореспондент каже, що бачив понад 100 людей навпроти Кабінету міністрів, які представилися козаками Війська Запорозького. Вони розбили кілька десятків наметів з гаслами підтримки пана Януковича, а на запитання кореспондента про те, як довго вони планують там залишатися, прихильники прем'?ра відповіли, що це залежить від того, який вони отримають наказ.

За останніми повідомленнями, до Кабміну прибувають нові автобуси невідомого походження з людьми, які відмовляються себе ідентифікувати і а?ресивно ставляться до журналістів. Частина цих людей вбрані в однострої, які важко розпізнати.

[i] Підготовлено за матеріалами української служби радіо "Бі-Бі-Сі" [/i]

 

24 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів