Закарпатські податківці у 2012 році провели 657 фактичних перевірок

Це вдвічі менше, ніж у 2011 році

 

Під час фактичних перевірок податкові інспектори перевіряли дотримання порядку здійснення розрахункових операцій, ведення касових операцій, наявності ліцензій, патентів, свідоцтв (у тому числі свідоцтв про державну реєстрацію), виробництва та обігу підакцизних товарів, дотримання законодавства щодо укладення трудового договору та оформлення трудових відносин з працівниками.

За результатами таких перевірок до порушників законодавства застосовано понад 2,5 млн. грн. фінансових санкцій, з яких до бюджету надійшло більше 2,3 млн. грн.

Протягом 2012 року працівниками підрозділів контролю за проведенням готівкових розрахунків проводилася робота з платниками податків неконфліктними методами щодо декларування реальних обсягів господарських операцій. Також здійснювались спостереження за обсягами господарських операцій та хроно метражі, що забезпечили ріст середньоденного виторгу однієї господарської одиниці на 161%.

Нагадаємо, що 1 січня 2013 року для суб’єктів господарювання стає обов’язковим подання звітності про використання реєстраторів розрахункових операцій до органів державної податкової служби в електронному вигляді. Використання електронної контрольної стрічки призведе до значного скорочення перевірок платників податків.
Управління податкового контролю ДПС у Закарпатській області

 

15 січня 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів