Шуфрич звинуватив Міністра енергетики у здирництві

Через призупинення ліцензії компанії "Нафтогазвидобування"

 

Міністра енергетики Едуарда Ставицького звинуватили у незаконному призупиненні ліцензії компанії "Нафтогазвидобування" і здирництві 30% частки підприємства за поновлення ліцензії.
Народний депутат Нестор Шуфрич (Партія регіонів) звинуватив Міністра енергетики і вугільної промисловості Едуарда Ставицького у незаконному призупиненні ліцензії компанії "Нафтогазвидобування" і здирництві 30% частки підприємства за її відновлення. Про це заявив народний депутат Олександр Бригинець ("Батьківщина").

"Шуфрич на нараді в Кабміні підняв реальний шум. Він звинуватив Міністра енергетики і вугільної промисловості Едуарда Ставицького в незаконному призупиненні ліцензії нафтогазової компанії "Нафтогазвидобування" і здирництві 30% частки підприємства за поновлення ліцензії", - написав депутат Олександр Бригинець у своєму блозі на Facebook.

"Багато чув про такі справи ПР і її чиновників, знав, що це стосується не лише "чужих", але і своїх... по-перше, це означає, що жадібність "сім’ї" зашкалює ... по-друге, це означає, що у депутатів-регіоналів немає іншого шляху, окрім як хотіти перемоги опозицію.... І найголовніше - у ПР немає на кого покластися", - додав депутат.

При цьому Олександр Бригинець припустив, що Нестор Шуфрич може не залишитися з Парією регіонів, а "влаштувати демарш".
Zн. ua

 

28 січня 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Azazello 2013-01-29 / 10:16:00

    Нестор Иванович побойтесь Бога, перекреститесь, ну какая это ваша собственность. Отдавай как родимую в зад!!! Как в песне. А вам самое время в забое поработать на славу родины и возрождения угольной отрасли!!!!