Закарпатські регіонали сьогодні збирали на конференцію

У п’ятницю, 1 лютого, Закарпатська обласна організація Партії регіонів провела чергову, вісімнадцяту, партійну конференцію. На заході були присутні очільник обласного партійного осередку Олександр Ледида , його заступник Володимир Закурений, делегати та запрошені з усіх міських та районних організацій області, а також народні депутати України, члени фракції Партії регіонів у Верховній Раді Іван Бушко, Василь Ковач та Михайло Ланьо.

 

Першим питанням порядку денного конференції було вручення нагороди керівника Партії регіонів України Миколи Азарова. Так, за активну громадсько-політичну діяльність, вагомий особистий внесок у становлення Партії регіонів, багаторічну сумлінну роботу по реалізації програм і статутних положень партії, розбудову та зміцнення партійних організацій та з нагоди 15-ої річниці створення Партії регіонів, нагрудним знаком нагородили голову Закарпатської обласної організації Партії регіонів Олександра Ледиду. Такої ж нагороди раніше удостоїли члена фракції Партії регіонів у Закарпатській обласній раді, начальника обласного управління охорони здоров’я Романа Шніцера, а також ряд інших партійців області.
Окремо учасники конференції обговорили питання підготовки та проведення проміжних виборів до Закарпатської обласної ради, які повинні відбутися 3 березня. Так, виступаючи перед учасниками конференції, заступник голови Закарпатської обласної організації Партії регіонів Володимир Закурений зазначив:
- Якщо іншим політичним партіям, які братимуть участь у цих виборах, навіть декілька додаткових депутатів у складі обласної ради великої ваги не додадуть, то ми маємо здобути перемогу для того, щоб сформувати більшість в обласній раді та продовжити ефективне та плідне виконання двох передвиборних програм минулих років – "Будуємо нове Закарпаття" та "Від стабільності до добробуту", а також тих завдань, які перед нами ставить Президент України Віктор Янукович. Отож відступати нам нікуди. Нам і нашим виборцям потрібна лише перемога.
Відтак, присутні на зустрічі перейшли до розгляду кандидатур однопартійців, котрі поборються за ці місця в обласній раді уже через місяць. Керуючись пропозиціями районних та міських партійних конференцій, делегати обласної конференції затвердили наступних кандидатів: округ №5 (м.Мукачеве) – Чубирко Іван Іванович, округ №22 (Виноградівський район) – Івашко Артур Іванович, округ №29 (Іршавський район) – Ковбаско Василь Васильович, округ №36 (Мукачівський район) – Садварі Юрій Юрійович, округ №51 (Ужгородський район) – Антал Олександр Петрович.
Окрім того, вже за доброю традицією, на обласній конференції до лав Партії регіонів прийняли нових партійців. Партійні квитки їм вручив особисто головний "регіонал" області Олександр Ледида.

Прес-служба Закарпатської обласної організації Партії регіонів

 

01 лютого 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів