Закарпатський УДАР назвав кандидатів на березневі вибори в облраду

2 лютого, Закарпатський осередок партії УДАР оголосив імена своїх претендентів на звільнені після парламентських виборів місця в обласній раді, - про це повідомляє прес-служба Закарпатської обласної організації Політичної партії "УДАР Віталія Кличка".

 

Як повідомив голова партійної організації, народний депутат Валерій Пацкан, у партії не хотіли виставляти "технічних" кандидатів на всі округи. Натомість, представили кандидатів, які дійсно мають високі шанси на перемогу.

Так, на ужгородському окрузі інтереси партії відстоюватиме Йосип Боднар, який наразі є депутатом Холмківської сільської ради, у "відання" якої входить села Минай, Концово, Розівка та Холмок. Пан Йосип займається підприємницькою діяльністю, є засновником та очільноком ТОВ "ЕКО – сервіс", де працює по теперішній час.

На виноградівському окрузі балотуватиметься депутат Виноградівської міської ради від партії "УДАР" Олександр Товт. Він є членом постійної комісії з питань підприємництва, благоустрою та розбудови міста, а також президентом футбольного клубу "Виноград".

По Мукачівському округу до обласної ради від партії УДАР спробує потрапити колишній голова Мукачівської РДА Василь Лазар, а по Іршавському – голова районного партійного осередку Євген Савко.

"Всі ці люди достойні представляти партію УДАР на обласному рівні, адже відповідають тим критеріям, які визначила для себе ключовими наша політична сила: сильний дух, енергійність і готовність багато працювати на благо народу; професійність; високі моральні якості", - зазначив під час партійної Конференції в Ужгороді голова виконавчого комітету УДАРу на Закарпатті Віктор Погар.

zaholovok.com.ua

 

04 лютого 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів