Закарпатець став заступником голови правління Державної продовольчо-зернової корпорації

Після комерційного директора "Хліб Інвестбуд"

 

Міністерство аграрної політики і продовольства 31 січня призначило на посаду заступника голови правління Державної продовольчо-зернової корпорації Роберта Бровді. Про це йдеться в повідомленні ДПЗКУ, передають Українські Новини.
Бровді призначений на невизначений термін, акціями підприємства не володіє.
Раніше Бровді обіймав посаду генерального директора, а з травня 2012 року - комерційного директора компанії "Хліб Інвестбуд" (Київ).
Публічне акціонерне товариство "ДПЗКУ" створено в листопаді 2011 року шляхом перетворення державного підприємства. ПАТ "ДПЗКУ" є правонаступником всіх прав та обов’язків ДП ??"ДПЗКУ" та 100% випущених акцій залишаються у державній власності. У серпні 2010 року Кабінет Міністрів вирішив створити на базі дочірніх підприємств "Хліба України" ДП "ДПЗКУ".
Нагадаємо, що компанія "Хліб Інвестбуд" стала відома широкій публіці в період епопеї з "китайською гречкою". Зокрема, в 2011 році міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк заперечив свою причетність і причетність своєї родини до діяльності входить до складу державного підприємства "Державна продовольчо-зернова корпорація України" компанії "Хліб Інвестбуд" (Київ).
На запитання журналістів, чому саме "Хліб Інвестбуд" здійснює імпорт китайської гречки в Україну, міністр не дав конкретної відповіді.
Засновником товариства з обмеженою відповідальністю "Хліб Інвестбуд" була Державна акціонерна компанія "Хліб України", потім воно стало структурним підрозділом новоствореної Державної продовольчо-зернової корпорації.
"Хліб Інвестбуд" є компанією з державною часткою участі.

 

12 лютого 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів