Олександр Антал подякував своїм виборцям

Дорогі земляки!

 

Хочу від усього серця подякувати всім, хто прийшов 3 березня на виборчі дільниці виборчого округу №51 нашої рідної Ужгородщини й підтримав мене та політичну силу, яку я представляю – Партію регіонів, хто ділом довів свою небайдужість до долі рідного краю.
Щира подяка всім тим, хто не повірив брехні та розповідям опонентів про те, що я, як кандидат і представник провладної політичної сили, – уособлення зла. Вони старалися очорнити мене в очах суспільства, але ви, закарпатці, мудрі люди, ви вмієте відділяти зерно від полови і зробили правильний вибір. Ви добре розумієте, що неважливо, під якими кольорами робити добро, головне – робити його, а не тільки обіцяти.
Я щиро вдячний за порозуміння!
Я добре усвідомлюю, що кожен голос, відданий за мене, - це довіра й надія, це сподівання на зміни у вашому житті та в житті рідного району. Я зроблю все можливе, щоб виправдати вашу довіру конкретними справами. Бачу рідний Ужгородський район тільки благополучним, а його мешканців – забезпеченими. Для цього не шкодуватиму власних сил ні на хвилину.
А ще, шановні виборці, хочу, щоб ви знали: я завжди поряд, я на зв’язку, ви можете на мене завжди покластися!

Ще раз – глибока подяка вам за довіру!

З повагою, ваш – Олександр Антал

 

07 березня 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів