Іштван Гайдош: "Уряд Миколи Азарова є найбільш успішним за всі роки незалежності України"

Минулого тижня, нарешті, знову запрацював Парламент України. Правда, опозиція погодилася на це за умови розгляду звіту уряду та питання пенсійної реформи. Прокоментувати ці події ми попросили народного депутата України, секретаря Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин Іштвана Гайдоша:

 

— На мою думку, звіт Миколи Азарова був змістовним, обґрунтованим, підтвердженим конкретними даними та фактами. Завдяки цьому опозиція не досягла своєї мети, адже питання відповідальності уряду не набрало необхідної кількості голосів. Депутати Верховної Ради, громадяни країни переконалися у тому, що саме діючий уряд забезпечив стабільність України навіть у роки економічної кризи.

Порівнявши результати попередніх урядів з теперішніми досягненнями, на основі доповіді можу констатувати, що позитивні зрушення відбуваються майже у всіх сферах, зокрема, стосовно валового внутрішнього продукту, виробництва промислової продукції, інфраструктурного розвитку, виплати зарплат та пенсій, соціальних допомог, також практично відсутня інфляція. Є позитивні зрушення і в питаннях реалізації прав нацменшин.

Результати були б ще кращі, якби свого часу не була підписана вкрай невигідна для нашої держави газова угода уряду Тимошенко, через яку щорічно мільярди переплачуємо за газ. І раз вже згадали попередню владу, з доповіді стало ясно, що саме вона взяла зобов’язання перед Міжнародним валютним фондом впровадити пенсійну реформу, точніше підвищити пенсійний вік в обмін на кредити.

Пан Прем’єр у своєму звіті підкреслив й те, що, звичайно, є ще чимало проблем, завдань, зокрема, завершення розпочатих реформ, над вирішенням яких і будуть працювати у наступний період.

Підсумовуючи сказане, можемо впевнено констатувати, що уряд Миколи Азарова є найбільш успішним за всі роки незалежності України.

Наш. кор.

 

23 квітня 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів