В Ужгороді в. о. голови облдержадміністрації вирішував що робити зі спекою

і ліквідацією наслідків

 


У четвер, 1 серпня, під керівництвом в. о. голови облдержадміністрації Ігоря Свища відбулося засідання обласного оперативного штабу з координації дій щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у літньо-осінній період 2013 року.

За інформацією Закарпатського обласного центру з гідрометеорології , в області найближчим часом суттєвого зниження температури не очікується. На сьогоднішній день на 70% території краю – надзвичайний рівень пожежонебезпеки через погодні умови.

З початку 2013 року в області виникало 9 лісових пожеж. Для ліквідації надзвичайних ситуацій, у разі їх виникнення, обласне управління лісового та мисливського господарства готове задіяти близько 3,5 тисяч працівників, 419 одиниць техніки.

За результатами засідання оперативного штабу, серед іншого, було вирішено посилити контроль за місцями масового відпочинку населення на території лісових масивів, забезпечити проведення спільних рейдових перевірок масивів щодо дотримання вимог пожежної безпеки, постійно інформувати населення про необхідність дотримання заходів протипожежної безпеки.

trubyna.org.ua

 

02 серпня 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів