Іванна Мигович: "Ірпінь сильний, але в "Карпатах" є чому мені повчитися"

Уродженка Сваляви про перехід в ужгородський клуб

 

Гандболістка Іванна Мигович цього літа нарешті повернулася на Закарпаття. Уродженка Сваляви довгий час грала за принципового суперника "Карпат" - ірпінський "Податковий університет", який зараз називається "ПУ-ДПС-БВУФК". Тим не менше, вже цієї осені вболівальники Закарпаття можуть побачити її в іграх жіночої Суперліги та євро кубків в кольорах "Карпат".

"Закарпаття – для мене рідний дім, - зізналася нашому сайту Іванка. – А вдома хоч і стіни допомагають. Вважаю, що команда "Податкового університету" достатньо сильна і може скласти конкуренцію "Карпатам". Проте спостерігаючи за грою ужгородської команди зробила висновок – мені є в чому в них повчитися!".

За її словами, цього року вона хоче виграти Суперлігу – "Карпати" налаштовані перемагати. "В Ужгороді велику увагу приділяють гандболу. Мабуть нема жодного чоловіка в місті, який би не чув про наш клуб, - зізнається Іванка. – В місті створені дуже хороші умови для гандболу ат матеріально-технічна база "Карпати" на найвищому рівні".

Загалом, І. Мигович вважає, що Закарпаття – дуже хороше місце для життя. "Природа нашого краю неповторна, повітря саме чисте, а поруч близькі та рідні – що ще треба для щастя?".
Karpatnews.in.uа

 

12 вересня 2013р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів