Оксана Каліновська стане головним архітектором міста?

Про те, що саме їй буде запропоновано очолити управління містобудівного комплексу та земельних ресурів і обійняти посаду головного аріхітектора Ужгорода, міський голова Віктор Погорєлов розповів сьогодні журнаістам по завершенні виконавчого комітету міськради.

 

На сьогодні Оксана Каліновська працює в управлінні містобудівного комплексу та земельних ресурів Ужгородської міської ради на посаді начальника відділу містобудування та архітектури.

За словами Віктора Погорєлова, він вже мав з нею "кілька розмов на тему роботи головним архітектором, і найближчим часом з цього питання буде прийнято рішення".

"Я думаю, що запропоную їй стати головним аріхтектором міста. Я вже придиляюсь до неї вже місяців шість, і бачу, що вона достойна. Досить принципова, прямо заявляє, що працюватиме так, як говорить закон", - розповів Віктор Погорєлов.

За його словами, оголошення конкурсу на зайняття посади головного архітектора Ужгорода в цьому випадку не знадобиться, бо Оксана Каліновська вже працює в управлінні, яке, якщо пристане на пропозицію, і очолить.

Тетяна Кашуба, [a href="http://zakarpattya.net.ua/News/118721-Mer-Uzhhooda-bachyt-holovnym-arkhitektorom-mista-Oksanu-Kalinovsku"]Закарпаття онлайн[/a]

 

15 січня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів