За спробу захоплень Рівненської, Чернівецької, Тернопільської ОДА - кримінальні провадження

Міліція занепокоєна тим, що окремі особи вчиняють низку правопорушень, пов’язаних із груповим порушенням громадського порядку, блокуванням державних установ, транспортних комунікацій тощо.

 

Зокрема, сьогодні за фактом спроби захоплення будівлі Рівненської обласної державної адміністрації зареєстровано кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення за ч.1 ст.341 "Захоплення державних або громадських будівель чи споруд" Кримінального кодексу України.
Хочемо принагідно застерегти усіх хто має на меті й надалі порушувати Закон та спокій мирних громадян – за усіма такими фактами грубих порушень громадського порядку органами внутрішніх справ проводяться розслідування, а всіх причетних до вчинення злочинів буде притягнуто до встановленої законом відповідальності. За чинним законодавством такі дії караються обмеженням волі від трьох до п’яти років та позбавленням волі строком від трьох до шести.
Органи внутрішніх справ звертаються до усіх громадян не піддаватися на провокації, бути законослухняними та дотримуватися правопорядку.
Також сьогодні за аналогічними фактами спроби захоплень будівель Чернівецької та Тернопільської обласих державних адміністрацій зареєстровані кримінальні провадження.



[a href="http://mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/article/965988"]СЗГ УМВС України в Рівненській області[/a]

 

24 січня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів