Тисячі закарпатців не уповноважували купку активістів створювати Народну раду

Сьогоднішній майдан в Ужгороді на площі Народній визначив план дій на найближчі дні. Не більше сотні мітингувальників самі собі вирішили, що з завтрашнього дня вперше засідатимуть з новоствореною Народною радою Закарпаття.

 

Нині на Закарпатті проживає понад 1,2 мільйонів людей різних національностей, віросповідань. У більшості це прості люди, які мирно співіснують між собою, не втручаються в політичні інтриги. Так, іноді доводиться тяжко працювати, аби прокормити велику родину, навіть виїжджаючи на заробітки за кордон. Але останні події біля ОДА, коли якась купка маловідомих людей самопроголошує зміну влади та "береться" за дилетантське керування в області… це вже занадто!
Для них не існує ані ухвали суду про заборону оприлюднення рішення сесії Закарпатської обласної ради про створення Народної ради Закарпаття, ані те, що одна сотня людей не може "розпоряджатися" за один мільйон краян! Так, за словами самих активістів, ухвалу суду вони ігноруватимуть. Кажуть: реагувати на такі судові рішення та приймати правила гри системи - означає визнавати такі рішення й саму систему легітимною. А чи легітимно виступати від імені сотні тисяч закарпатців, які аж ніяк не делегували цю купку людей на зміну влади у Закарпатті?!

uzhgorod.net.ua

 

29 січня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів