Ратушняк радить мукачівцям вибратися з "балогівського" рабства

З цими гаслами має зараз жити закарпатське місто Мукачево...

 

Бандитська сімейка балог з 1998-го року перетворила місто Мукачево на своє гетто. Вся комерційна власність, земля, квартири на набережній і за рахунок парку, вкрадено ринок, гастрономи і універмаги, всі бази, комунальна техніка, прихватизовані також поза законом пам’ятки архітектури і навіть, єдине в Україні БТІ, де сотні людей було позбавлено житла і землі через маніпуляції цього ОЗУ. Вкрадено навіть замок. Ви без "добра" цієї зграї не можете займати будь-яку посаду і займатись будь-яким бізнесом. Хиба що чхаєте без їхнього дозволу.
Ви резонно скажете, що багато зроблено по благоустрою міста. Так. Але це було зроблено по розцінкам 300% від реальних і - головне - 16-ть років весь обласний бюджет віддоювався під ці цілі і, звісно, під видмивання і розкрадання. А всі інші міста: столиця краю і всі райцентри так за 20-ть років нічого на розвиток не отримали. Так що Вам би покаїтись перед земляками, які майже два десятиліття дивляться на власний занепад і банкування мукачівської "Барви".
Так от я хочу Вас спитати, - ви чого їдете по вказівці цієї банди в Ужгород ніби для боротьби з антинародним режимом. Що знов гріють кішеню 200 грн?
Почніть з антинородного і бандитського режиму в Вашому рідному місті, де права є тільки в одної сімейки, у їхніх холуїв і прислуг. Мітинг, майдан, барикади, захоплення приміщення, проголошення Народної Ради Мукачево. Голову міста і бандораду - у відставку! Чи слабо? Ногами тече і смердить?
Мукачево вставай! Банду "Барву" геть!
З цими гаслами має зараз жити Мукачево.
Ми до цього додамо в Ужгороді: "Геть галицький нацизм!",
Геть владу крадіїв і криміналу! Конституцію 2004-го року, перевибори Президента і всіх рад!
А то Ви приєзжаєте в Ужгород разом з галицькими відморозками також проплоченими вашою бандосімейкою, імітуєте опозиційність свого основного покидька Вітька і провокуєте нормальних ужгородців на протистояння і конфлікт.
Ужгород, на відміну від Мукачево - вільне місто від банд, узурпаторів влади і терористів співмешканців міста і не вам нести нам Свободу! З свого рабства для початку виберіться.
Чого Вам щоиро бажаю – написав на своїй сторінці у Фейсбук єкс-мер Ужгорода Сергій Ратушняк.

[a href="http://transkarpatia.net/transcarpathia/politic/27444-yeks-mer-uzhgoroda-ratushnyak-zvinuvachuye-nardepa-balogu.html"]Новини Закарпаття[/a]

 

30 січня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів