В ужгородських "Карпат" росте достойна заміна

Минулими вихідними в словацьких Михайлівцях вони взяли участь у міжнародному турнірі. Змагалися обидві закарпатські команди з однолітками зі Словаччини, Угорщини, Чехії та Польщі. Обидва колективи змогли пробитися до фіналу.

 

На жаль, золотими нагородами розжитися не вдалося жодній із команд. Так, у фінальній зустрічі у віковій категорії до 13 років ужгородки змагалися з господарями – "Ювентою" з Михайлівців. Перший тайм пройшов із відчутною перевагою словачок. Атака в ужгородок не клеїлася, внаслідок чого за перший тайм вдалося закинути тільки один гол. Перші хвилини другого тайму дівчата розпочали активніше, проте здолати організований захист гандболісток з "Ювенти" було вкрай важко. Весь матч словачки нарощували перевагу над суперником. Під завісу поєдинка дівчата з Ужгорода активізувалися, зуміли забити 6 голів, але цього виявилося недостатньо для перемоги. В підсумку 12:7 – і золоті медалі залишилися в Михайлівцях.

В іншому фіналі, серед 15-річних ужгородки змагалися також зі словачками – щоправда, із Тренчіна. Весь перший тайм команди багато атакували, але з малою кількістю голів. Фаворита визначити було важко. Ужгородки двічі схибили з семиметрової позначки, але дівчатам із Тренчіна також виявилося нелегко долати захист закарпатської команди. Завершився перший тайм із нічийним рахунком 5:5. А ось у другому словачки вирвалися вперед, забивши три м’ячі. Після тайм-ауту ужгородські дівчата активніше атакували й зуміли скоротити відставання до одного м’яча – 10:11, але суперник свої позиції не здавав. Це і принесло їм перемогу з рахунком 14:11.

Що приємно, ужгородські гандболістки здобули не тільки почесні срібні нагороди. За підсумками турніру дві спортсменки отримали відзнаки як кращі гравці. Так, 13-річну Міладу Шукаль та 15-річну Катю Чекрів визнали кращими бомбардирами змагань. Загалом такий результат юних спортсменок довів – обласному центру є чим пишатися, і в ужгородських "Карпат" зростає достойна зміна.

[a href="http://zakarpatka.com"]"Закарпатська правда"[/a]

 

09 лютого 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів