На Берегівщині пройшов 4 тур «Зимового футболу»

У неділю, 16 лютого, на Закарпатті відбулися матчі ІV-го туру Зимового кубку Берегівського району з футболу.

 

В зоні А минулорічний чемпіон «Фенікс» з Бадалова без особливих труднощів здолав опір команди першої ліги району ФК «Четфалва» з рахунком 5:0. Цікавим виявився другий матч в цій зоні, в якому зустрічалися команди, які борються з другого по четверте місце: ФК «Вари» та ФК «Галабор». У напруженому протистоянні з мінімальною перевагою перемогли футболісти Галабора 2:1. Таким чином футболісти Бадалова забезпечили собі перше місце в зоні А, інші чотири команди в останньому турі розіграють право на вихід в плей-офф.

В зоні В переможці Ліги Чемпіонів Закарпаття минулого року ФК «В.Бийгань» легко переграла футбольний клуб «Яноші» 5:1, а футбольний клуб «Ремети» переміг ФК «М.Бийгань» 4:1. В цій зоні груповий етап завершено: з 9-ма очками перше місце посіли футболісти ФК «В.Бийгань», друге ФК «Ремети» – 6 очок, третє ФК «Яноші» – 3 очки, четверте місце у ФК «М.Бийгань» – 0 очок.

В зоні D в першому матчі ФК «Вілок» розгромив ФК «Чопівка» 5:0. Інший матч між командами ФК «Артос» Гать та ФК «Гут» викликав великий інтерес любителів футболу району, тому зібрав багато вболівальників. Стояло питання: «Хто сильніше ?». Гра розпочалася цікаво, з перших хвилин футболісти Гута провели ряд швидких атак, але вразити ворота суперника їм не вдалося. В середині першого тайму гатянці захопили ініціативу, яку не втрачали до кінця гри. В результаті 3:0 на користь «Артосу», чим практично вирішилася доля першого місця в зоні D.

У ІV-ому турі зафіксовано наступні результати:

Зона А (с. Галабор)ФК« Вари» – ФК «Галабор» 1:2ФК «Фенікс» Бадалово – ФК «Четфалва» 5:0     Зона В (с. В.Бийгань)ФК «В.Бийгань» – ФК «Яноші» 5:1ФК «М.Бийгань» – ФК «Ремети» 1:4

      Зона D (с. Гут)ФК “Вілок” – ФК “Чопівка” 5:0ФК “Артос” Гать – ФК “Гут” 3:0

 

 

Берегівська РДА

 

 

17 лютого 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів