Закарпатський «Правий сектор» наполягає, що Харченко сам себе прив’язав до стовпа?

Вчора, 23 лютого, екс-начальником Чопської митниці Сергієм Харченком була оприлюднена заява про тиск на нього під час дачі свідчень щодо корупційних схем, які діяли в установі, яку він очолював. Так, пан Харченко наполягає, що свідчення він давав під погрозами автоматичної зброї та фізичної розправи.

 

Закарпатський Правий сектор офіційно заявляє, що жодного фізичного впливу чи загрози його застосування щодо даної особи чи його родини не вчинялося. Сергій Харченко добровільно прийшов в приміщення Закарпатської ОДА в супроводі членів нашої організації без застосування сили, як можна переконатися з відеозаписів, оприлюднених ЗМІ.

Йому було повідомлено про відомі факти зловживань на Чопській митниці та запропоновано щиросердно зізнатися і написати заяву на звільнення, що він і зробив. З відповідних відеозаписів чітко видно відсутність будь-якої вогнепальної зброї у присутніх в кімнаті. Також в кабінеті були присутні журналісти телеканалу «М-студіо», представник правоохоронних органів – начальник відділу громадської безпеки УМВС Роман Ус, які не заявляли про факти тиску.

Нагадуємо, що Правий сектор заявляв, що інцидент з стовпом ганьби для Сергія Харченка є прикрим, проте необхідним для розуміння невідворотності зміни влади і повалення корупційної системи. Ситуація з хабарами на митниці відома всім закарпатцям, і такі дії є адекватною реакцією на вседозволеність, корупцію та беззаконня, що мали місце в роботі даної структури. Також звертаємо увагу, що приміщення ОДА пан Харченко покинув безперешкодно та без наявних ушкоджень чи травм і, за нашою інформацією, безперешкодно перетнув український кордон в напрямку Словаччини.

Керівник Правого сектору в Закарпатській області,

Олександр Сачко

Трибуна

 

24 лютого 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів