Реальними господарями області стали бандити, які ховаються під вивіскою «Правий сектор»?

Події останніх днів показали, що міліція та СБУ не в змозі навести порядок у регіоні, де «реальними господарями» області стали бандити, які ховаються під «вивіскою» «Правий Сектор» та інших організацій незрозумілого походження...

 

На редакційну пошту нашого видання надійшов лист від керівника Закарпатської патріотичної організації "Карпаторос" Йосипа Феделеша. У ньому "Правому сектору" та "іншим організаціям незрозумілого походження" оголошують ультиматум. Ось текст цього листа, який ми публікуємо без змін.

- З вини наскрізь корумпованих чиновників наш рідний край - Закарпаття - сьогодні охоплений полум'ям громадянської війни. Новини нагадують зведення з полів бою. Під приводом люстрації влади процвітає насильство, мародерство, вимагання, викрадення людей. Події останніх днів показали, що міліція та СБУ не в змозі навести порядок у регіоні, де «реальними господарями» області стали бандити, які ховаються під "вивіскою" «Правий Сектор» та інших організацій незрозумілого походження.

Нас, закарпатців, вкотре розмінюють на дохідні посади і м'які крісла високих владних кабінетів. Але ми теж вміємо воювати.

Ми, члени Закарпатської патріотичної організацій «Карпаторос», вимагаємо, щоб протягом 48 годин:

1. Міліція та інші силові відомства мобілізували всіх співробітників для забезпечення порядку в області.

2 . Главам рад усіх рівнів (обласних, районних , міських) незалежно від партійної приналежності піти у відставку.

3. Звільнити всі адміністративні будівлі від самопроголошених «мерів» та іншої п'яної швалі.

4. Заборонити дії всіх радикально налаштованих націоналістичних груп, які ущемляють права і свободи національних меншин Закарпаття.

5 . Депутатам Верховної Ради призначити перевибори до всіх органів місцевого самоврядування в Закарпатській області.

Всі політики Закарпаття та їхні кишенькові «польові командири» повинні запам'ятати раз і назавжди: влада в Закарпатті належить закарпатцям і, якщо необхідно, ми доведемо це силою. Запам'ятайте, ми знаємо, де ви живете , на яких машинах їздите , в яких лазнях паритеся.

 

Відлік ультиматуму йде від 00:01 25.02.2014.

Керівник Закарпатської патріотичної організації "Карпаторос", Йосип Феделеш

Зауважимо, що, відповідно до ультиматуму, відлік пішов...

Нове Закарпаття

 

25 лютого 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів