Словацька Височина пропонує поміч Закарпаттю

Керівництво Височини висловило підтримку українському народу в його прагненні розбудувати демократичну країну та пропонує надати підтримку Закарпатській області, - про це заявив гетьман краю Височина Їржі Бєгоунек.

 

«Особисто я вважаю, що збройні репресії стосовно  демонстрантів є наслідком відсутності діалогу між владою та громадянською опозицією, що  і стало для України великим нещастям», - наголосив він. Та додав, що, незважаючи ні на що, край Височина декларує продовження свого партнерства із Закарпатською областю України в незмінному обсязі.

 «Ми хочемо продовжити успішну і активну співпрацю і її поглиблення. Спільні проекти найбільш допомагають дітям у бідних районах, соціально незахищеним, інвалідам. Керівництво краю Височина вірить у розумне розв'язання цієї критичної ситуації і готове надати Закарпатській області України як своєму найближчому партнеру у зовнішніх зв'язках допомогу понад узгоджені до цього часу міри.

Бажаємо всім жителям України якнайшвидшого розв'язання цієї критичної ситуації і віримо, що в короткій перспективі буде повернення до нормального життя», - цитує гетьман прес-служба облради.

 

26 лютого 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів