Інформаційно-електронний бюлетень «Виборчі новини - Закарпаття»

22 грудня в Ужгороді пройшла координаційна зустріч суб’єктів виборчого процесу (щодо переголосування другого туру президентських виборів в Україні) за участю голови ТВК №70, члена ДВК №36, представників влади, правоохоронних органів, суду, штабів двох кандидатів у Президенти України, преси, громадських організацій.

 

Було обговорено особливості голосування громадян, з урахуванням змін до ?Закону України про вибори Президента України?. Представники штабів В.Януковича (О.Ледида)та В.Ющенка (?.Ясінський) задекларували наміри про конструктивну співпрацю під час виборів. Проте голова ТВК ?70 Василь Маняк заявив, що проведенню виборів загрожують саботажні дії з боку деяких представників Віктора Януковича ? членів ТВК та окремих ДВК. Під час зустрічі також було оприлюднено запит до присутнього заступника начальника Ужгородської міліції про ?телефонних терористів-провокаторів?, які ніби представляючись прихильниками Ющенка днями неодноразово прогрожували фізичною розправою, якщо громадяни не проголосують саме за В.Ющенка.
Мукачівський міськрайонний суд поновив у правах міського голови Мукачева Василя Петьовку. Результати попередніх виборів визнано недійсними.
23 грудня на площі Театральній в Ужгороді відбулось театралізоване дійство ? проголошення переможців акції ?Ганьба Ужгорода ? 2004?. Акцію організували міський Комітет національного порятунку та громадянська акція ?Пора?. На широкий загал було представлено п?ять номінацій ?Зрадник ужгородців?, ?Газета для клозета?, ?Звіздун року?, ?Найбрудніший писок? і ?Придворній блазень?. Претендентами-лауреатами стали ?ван Коцур, Сергій Слободянюк, Володимир Беляков, Омелян Мателешка, Віктор Погор?лов та Нестор Шуфрич.
24 грудня до Ужгорода прибува? кандидат у Президенти України Віктор Янукович. У програмі його візиту ? відвідини Берегова, зустріч з прихильниками в обласному центрі, спілкування із закарпатцями у прямому ефірі обласного ТБ (19.00 ? 24.12.2004 р.)
26 грудня в Ужгородському прес-клубі буде працювати прес-центр, де оперативно збиратиметься та поширюватиметься інформація про перебіг подій у день переголосування у всій області. ?нформацію з ТВК, штабів, виборчих дільниць, коментарі суб??ктів виборчого процесу надаватимуть 14 професійних журналістів, що працюватимуть у цей день по області. ?Свіжі? новини ви зможете переглядати на сайті прес-клубу http://uzhgorod.cure.org.ua .

?нформація також розсилатиметься по базі даних ЗМ?. Консультуватиме також юрист прес-клубу Анастасія Бачинська ( моб. 8050 532 88 22)

 

24 грудня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів