Турчинов не відпустив губернатора Закарпаття додому

Сьогоднішнє засідання Верховної Ради завершилося, але Турчинов попросив нардепів не їхати з Києва. При цьому в.о. Президента України, голова ВР Олександр Турчинов чітко не вказав, коли відбудеться наступне засідання парламенту.

 

Він сказав: «Ситуація в Україні дуже напружена. За розкладом ми повинні цей тиждень працювати в комітетах і в наступний вівторок тільки зібратися» (мається на увазі вівторок, 25 березня).

За словами Турчинова, є багато питань, які необхідно опрацьовувати у комітетах, зокрема щодо секвестру бюджету, щодо антикризових заходів.

Водночас Турчинов наголосив: «З іншого боку, ситуація в країні така, що нам буде необхідно зібратися в будь-який час дня і ночі. Саме тому я прошу, шановні колеги, зараз приступити до роботи в комітетах, але нікому не виїжджати з Києва. Усі працюють тут, і у випадку необхідності я зберу протягом доби засідання Верховної Ради, яке буде приймати ті рішення, на яких наполягає український народ, і які необхідні для захисту нашої країни».

Турчинов повідомив, що запрошує лідерів груп і фракцій зібратися до нього на нараду завтра об 11.00.

  Нагадаємо, зараз голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко, народний депутат ВО «Батьківщина» також бере участь у сьогоднішньому пленарному засіданні Верховної Ради України.

Раніше спікер парламенту Олександр Турчинов повідомляв, що в понеділок Верховна Рала України займеться питанням обороноздатності України і питаннями позбавлення мандатів народних депутатів, які пішли працювати в уряд та в регіони.

Ужгород.net

 

17 березня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів