Хто насправді на Закарпатті господар? (відео)

Як часто буває, реформи пожирають своїх батьків, а революції - своїх дітей.

 

За розвитком подій у Києві, за кривавим сценарієм, радикалізувався і ужгородський майдан. З початку лютого місяця на головній площі області перед будинком обласної адміністрації вже була збудована барикада. Вона постала знову завдяки силі духу ужгородських студентів, проте вже з цього моменту до руху супротиву почали потрохи липнути політичні аферисти.

Це були перевертні місцевого рівня, з кишенькової партії Віктора Балоги Єдиний Центр. Мета таких дій достатньо прозора: руками і криками так званих майданцівців з оточення родини Балог протиснути на крісла у силових і владних структурах своїх, перевірених роками в боях за людські гроші хлопців.

Ось, до прикладу, як ці завзяті хлопці принизили і «знищили» як керівника обласної міліції неугодного родині Балог Турдая.

Проти всіх і вся, крім людей Балоги, виступає й нинішній радикал Закарпаття Євген Ластівка, який фігурує у скандальних висловлюваннях на адресу журналістів, мовляв їхніми головами треба грати у футбол.

На жодному майдані досі цих людей не було, не кажучи вже про Київський Майдан, де їх ні сном ні духом ніхто не бачив.

А ось колишній завгосп Павла Чучки, наближеного до Єдиного центру Богдан Пилипів, маріонетка родини Балог дає відповідь на просте запитання очільника краю про Майдан.

Найсумніше ж те, що ініціатори таких «рухів» і не нюхали пороху майдану, а з'явилися раптово за «щучим» велінням і за чітким планом своїх покровителів. Після останнього самовільного захоплення Окружного адмінсуду Закарпаття, справжні правосекторці не витримали і дали зрозуміти «лівим» крикунам від організації, що не збираються псувати честь організації через їхні політичні замовлення.

 

youtube.com

 

21 березня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів