Про що просили закарпатці заступника губернатора у прямій телефонній лінії «Запитай у влади»?

У п’ятницю, 28 березня, заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Михайло Попович взяв участь у проанасованій прямій телефонній лінії «Запитай у влади».

 

Першим зателефонував Іван Бенца із с.Лази, що на Тячівщині, і поскаржився на бездіяльність правоохоронних органів району, до яких він неодноразово звертався щодо шахрайських дій з боку дружини, яка у відсутність заявника неправомірно переписала транспортний засіб на іншу особу. Михайло Попович, уважно вислухав та повідомив скаржника, що цим питанням займеться відділ взаємодії з правоохоронними органами, запобігання і виявлення корупції та оборонної роботи ОДА, яким буде доручено у стислі терміни розібратися та повідомити про результати перевірки з даного питання.

Пані Світлана, інвалід, проживає у с.Грушево Тячівського району звернулася із проханням про надання одноразової допомоги на лікування. З таким же болючим питанням до посадовця звернувся мешканець Сваляви, інвалід війни Олександр Самойленко. Він розповів про те, що на сьогодні його сім’я знаходиться у вкрай скрутному фінансовому становищі, тож не вистачає коштів на лікування та придбання ліків для дружини – інваліда ІІ групи та сина – інваліда І групи.

Всі звернення мешканців Закарпаття Михайло Попович доручив відповідним державним структурним підрозділам здійснити оплату одноразових матеріальних допомог за адресою проживання заявників.

Підприємці Воловецького району, які працюють у лісопереробній галузі, звернулися з колективним проханням «розглянути, проаналізувати та змінити цінову політику ДП «Воловецьке лісове господарство». За їх словами, відпускні ціни на лісо продукцію цього господарства у порівнянні з іншими лісгоспами краю, завищені в середньому на 50-80 гривень. Також вони просять забезпечити прозорий розподіл лісосік із перевагою місцевим переробникам, а не з інших районів. Тоді від переробки лісопродукції сплачуватимуться податки до місцевого бюджету Воловеччини, крім того, це дасть можливість працевлаштуватися волівчанам.

Михайло Попович дав доручення сектору у Закарпатській області Державної інспекції України з контролю за цінами провести перевірку цінової політики даного підприємства, а Закарпатському обласному управлінню лісового та мисливського господарства – вивчити питання прозорого перерозподілу лісосік переробникам Воловецького району.

Нагадаємо, зі зверненнями, скаргами та пропозиціями закарпатці можуть звернутися за телефоном 8 (800) 502-70-80 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) у визначені дні та години. Це дозволяє їм оперативно отримувати інформацію від органів виконавчої влади та вирішити актуальні проблемні питання, - повідомили в управлінні інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

 

28 березня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів