Юні борці Тячівщини привезли додому золоті медалі

Днями відбувся зональний чемпіонат України з греко-римської боротьби серед юнаків 1999-2000 р.н. в місті Жмеринка Вінницької області.

 

У змаганнях взяли участь 250 борців західного регіону, серед яких вихованці Тернопільської школи Олімпійської підготовки, двох Рівненських спецзакладів-інтернатів та ін.
 
Гідно виступили і юні закарпатські спортсмени з Тячева, Виноградова та Мукачева. У командному заліку закарпатці посіли друге командне місце серед дев’яти областей західної зони. Здібні борці Тячівщини показали високі результати й вибороли дві золоті медалі, одну – срібну та дві – бронзові, п’яте, сьоме та восьме місця з десяти учасників команди. 
 
Як і інші, вихованці Тячівської ДЮСШ дуже відповідально готувалися до участі у чемпіонаті. Золоті медалі вибороли Іван Візічканич (в/к – 47 кг) та Едуард Бердар (в/к до 85 кг). Почесне друге місце зайняв Володимир Гусар (в/к до 47 кг), бронзовими призерами стали Василь Степа та Василь Крайниковський (в/к до 53 кг). П’яте місце зайняв юний тячівець Микола Переганя (в/к 38 кг), сьоме та восьме  – Василь Попович та Євген Марко. 
 
Дещо проблематичним для спортсменів виявилося питання поїздки на змагання, зважаючи на брак коштів у бюджеті ДЮСШ, подорож юних борців профінансували їхні батьки, за що їм велика подяка і шана від імені всіх тренерів відділення греко-римської боротьби.
Приємно, що вихованці виправдали покладені на них очікування і повернулися з винагородами. Крім того, вони вибороли сім ліцензій для участі у фіналі чемпіонату України, що проходитиме 25-28 квітня цього року у місті Шостка Сумської області. Зичимо юним борцям наснаги та спортивної удачі у майбутніх відповідальних змаганнях. 
 
Йосип БОЛДИЖАР, 
старший тренер відділення
греко-римської боротьби Тячівської ДЮСШ, 
газета «Дружба»

 

14 квітня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів