Нечесні закарпатці можуть не хвилюватися за свої авто

Паркуватися "ялинкою" відтепер заборонено! Але нечесних порушників чекають лише незначні штрафи. Начальник департаменту ДАІ вважає неефективною систему евакуаторів і штрафмайданчиків .

 

Державна автомобільна інспекція України заборонила паркування автомобілів під кутом до проїжджої частини. Про це заявив начальник департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко.

«Відтепер у Києві і низці інших великих міст категорично заборонено паркування так званою «ялинкою», тобто під кутом, що загороджувало проїжджу частину», – сказав Сіренко, пише Укрінформ.

За словами Сіренка, паркування автомобілів вздовж тротуарів за короткий час поліпшило пропускну спроможність вулиць. «Штраф за паркування під кутом до проїжджої частини становить до 340 грн», – сказав він на прес-конференції в п’ятницю.

Крім того, начальник департаменту ДАІ зазначив, що вважає неефективною систему евакуаторів і штрафмайданчиків. «Я вважаю, що необхідно провести законодавчу роботу в цій сфері. Я заборонив ставити автомобілі на штрафмайданчики, тому що це висококорумпована сфера, і ціни за утримання автомобілів на штрафмайданчиках повинні становити 15-20 грн на день, а не в десять разів більше, як зараз», – резюмував він.

ZAXID.NET

 

14 квітня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів