Екс-очільник Закарпаття: Аваков бореться з терористами віртуально

Антитерористична операція (АТО) на сході України, про яку заявляв міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, так і не почалася.

 

Про це в коментарі ForUm'у заявив депутат від ВО «Батьківщина» Геннадій Москаль.

«Сьогодні оголосили, що зранку на сході України розпочнеться АТО. Але якщо це на Фейсбуці Авакова, тоді зрозуміло - вона буде проводитися в соціальній мережі», - сказав він.

Москаль заявив, що попросив правоохоронців з Донецька і Луганська повідомити про початок АТО. «Мені досі ніхто не подзвонив», - поскаржився він.

Також політик розкритикував той факт, що влада постійно висуває ультиматуми про 48 годин. «Ці 48 годин уже минули по третьому колу», - сказав він і додав, що на місцях силовики деморалізовані.

«Там повна деморалізація і розгубленість. Вони уже не бійці. І те, що нічого не робиться, не вихід зі становища. Потрібно швидко діяти. Ось чому тут сидять солдати Нацгвардії», - сказав Москаль.

На його думку, для посилення силовиків на сході потрібно спрямувати правоохоронців із, наприклад, Західної України. Крім того, політик запевнив, що така ситуація з силовиками на сході склалася через непрофесійність керівництва МВС.

Ужгород.нет

 

15 квітня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів