В Ужгороді парк відпочинку перетворили в острівець з джунглями для розведення мавп

Вже декілька років поспіль мешканці та гості Ужгорода спостерігають, як один з найкращих парків Закарпаття поступово перетворюється з візитівки міста на закриту зону відчуження. Боздоський парк, де колись молодь та подружжя з дітьми гарно відпочивали, а туристи відвідували це мальовниче місце, нині – нагадує джунглі для відвідувачів.

 

Ужгородський парк «Боздоський» – одна з не багатьох зелених зон обласного центру, де ще можна подихати свіжим, а не загазованим, повітрям. Але пройтися центральними алеями тут практично неможливо, не кажучи про бокові доріжки. Чим глибше в парк – тим густіші зарослі: чагарники, акація, бур’яни всуціль переплелися, зрослися і пролізти через ці нетрі ніхто не наважується.

Це при тому, що ужгородців постійно інформують, що йде реконструкція міського парку. Але чомусь парк досі має занедбаний вигляд із густими парослями дерев та кущів. Підходить хіба для розведення мавп. Окрім бездоріжжя та поламаних лавиць для відпочинку, тут багато хворих дерев та сухих дерев. Видовище – не з приємних.

«Тут має бути фан-зона для потреб Ужгорода. Є ідея зробити місце для культурного відпочинку, в тому числі для велосипедистів. Ужгород – найближче місто до Європи, і ми хочемо пропагувати здоровий спосіб життя», – повідомив нещодавно лідер ужгородського байкерського клубу  "Падонки", бізнесмен Олександр Суханові пообіцяв у квітні приступити до роботи.

Однак, на кінець квітня Боздоський парк так і залишається занехаяним острівком, реконструкція якого більше схожа на розкрадання бюджетних коштів...

Ужгород.net

 

21 квітня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів