Галина Романко стала переможницею «Міні-міс Ужгорода 2014»

Найменшою топ-моделлю Ужгорода стала Антоніа ДАНКО.

 

У суботу, 24 травня, в Ужгороді у ляльковому театрі обирали найменшу красуню обласного центру. У конкурсі змагалися 13 претенденток. Найменшій учасниці – чотири з половиною роки. Найстаршій – 15. Незважаючи на різний вік красунь усі показали себе достойно.

Розпочали захід з першого виходу під назвою «Український». Дівчата, одягнені в національні костюми, дефілювали на сцені. Потім кожну з них представили на розгляд журі.

Мета другого виходу – показати свій талант. Тут хобі дівчат були найрізноманітнішими: хтось виконував танець живота, хтось показував гімнастичні рухи, а хтось зачаровував вокалом. Вразили дівчата глядачів і художніми талантами. Зокрема одна з конкурсанток малювала прямо на сцені картину з піску.

На завершення найменші красуні дефілювали у традиційному «Вечірньому» виході. Розмаїття суконь та вишукані зачіски − своїм виглядом кожна з учасниць привернула увагу глядачів.

Оцінювало дівчат незалежне журі, в котре увійшли представники ужгородського модельного агентства, представники косметики «Faberlic», туристична компанія «Трайдент-хіт» та інші.

Організатор конкурсу Владислав Лакатош зазначив: «Усі учасниці є переможницями. Тому визначити, хто саме отримає найголовніший титул, журі було важко».

Після останнього дефіле дівчат, організатори запросили на сцену матусь учасниць, котрі найбільше допомагали дівчатам підготуватися до конкурсу. Власне це і стало родзинкою цьогорічного заходу «Міні-міс Ужгород».

Усі тринадцять учасниць конкурсу отримали титули та подарунки від спонсорів. Також кожна з дівчат, яка взяла участь у заході, має змогу зареєструватися на конкурс «Міні-міс Україна».

Найголовніші ж титули в Ужгороді отримало шестеро дівчат. Міні-принцесою обласного центру журі обрало Ніколь РОМАНЮК. Титул «Міні-міс перлинка» виборола найменша учасниця конкурсу Ангеліна ЧОПИК. Найменшою топ-моделлю Ужгорода стала Антоніа ДАНКО. Ну, а переможницею конкурсу журі визначило Галину РОМАНКО.

Мирослава Шимон, Нове Закарпаття

Фото Ужгород.нет

 

 

 

 

26 травня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів