Труп закарпатця знайшли на Київщині

Близько 21 години, до чергової частини Ірпінського міського відділу міліції надійшло повідомлення від медичного працівника швидкої допомоги про те, що на одній з місцевих вулиць поблизу продуктового магазину виявлено труп невідомого чоловіка з ознаками насильницької смерті.

 

За вказаною адресою прибули правоохоронці та встановили особу потерпілого. Ним виявися 24-річний уродженець Закарпатської області, який протягом семи місяців працював різноробочим на одному з будівництв Ірпеня.

На пошуки підозрюваного була задіяна кінологічна служба Головного управління міліції Київщини. Службовий собака взяв слід і відразу привів до того місця, де зловмисник залишив свій закривавлений верхній одяг, знаряддя вбивства – кухонний ніж, а потім і до помешкання, де переховувався нападник.

Правоохоронці затримали підозрюваного та доставили до міськвідділу міліції. Там 35-річний місцевий мешканець, який вже мав проблеми із законом, зізнався у вчиненому та надав правдиві докази.

Як з’ясували співробітники міліції, того вечора заробітчанин прийшов до магазину і придбав цигарок та пляшку пива. На вулиці він познайомився з компанією захмелілих чоловіків, з якими і залишився відпочивати. Слово за слово, і зненацька, один з «дружків», підігрітий оковитою, накинувся з кулаками на нового знайомого. Під час бійки зловмисник схопив кухонний ніж і щосили наніс удар у груди молодому хлопцю.

За словами очільника міліції столичного регіону Ярослава Голомши тільки завдячуючи професіональним діям працівників міліції та  висококваліфікованій підготовці чотирилапих помічників, правоохоронцям вдалося розкрити такий тяжкий злочин, як вбивство, за «гарячими слідами».

Наказом Головного управління МВС України в Київській області кінологи були відзначені грошовою премією, а службовий пес за доблесну службу отримав у винагороду собачі ласощі.

Наразі слідчим відділом Ірпінського МВ ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. На підозрюваного чекає покарання у вигляді позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років. Досудове слідство триває.

За матеріалами прес-служби ГУ МВС у Київській області

 

28 травня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів