Лише дивом вціліла маленька закарпатка, потрапивши під потяг

...Враховуючи невелику масу дівчинки, її повітряною дугою затягнуло між колеса: в цей час потяг повністю загальмував. На даний час дівчинка знаходиться у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні “Охматдит”...

 

ЗАКАРПАТТЯ - ЛЬВІВЩИНА. Матір залишивши трьох дітей на хворого дідуся ледь не втратила дитину. Дідусь будучи напідпитку, присів на колію разом із 3-річною онукою. В цей час на перегоні «Золочів-Красне» проходив вантажний поїзд, дід встиг відскочити, а дівчинку затягнуло під колеса потяга. Дивом дівчинка залишилась живою.

Сім’я у складі матері, трьох дітей та дідуся приїхала з Закарпатської області на Львівщину заробити. Чоловік сімейства відбуває покарання місцях позбавлення волі, тому їм приходиться якось виживати. Тепла погода стала у нагоді, неподалік залізничної колії лісопосадці сімейство розклало палатку для проживання. У неділю 27-річна жінка пішла «на заробітки» – просити гроші під церкву. Своїх діток залишила на догляд свого батька. Однак дідусь замість того щоб спостерігати за дітьми, добрячи вжив оковитої.

Двоє малолітніх дітей залишились у наметі. Разом із 3-річною дівчинкою вони присіли на колії аби відпочити. Проте тут по залізничному полотні стало видніти потяг. Машиніст вантажного поїзду подав звуковий сигнал та застосував екстрене гальмування, аби попередити наїзд на людей. Дідусь встиг відскочити, однак стан сп’яніння дався взнаки, чоловік впав на траву та заснув. А на колії залишилась дитина.

– Дитина виявилась щасливою, отримала другий шанс на життя. Враховуючи невелику масу дівчинки, її повітряною дугою затягнуло між колеса. В цей час потяг повністю загальмував. Дитину каретою швидкої допомоги доставлено в Золочівську КЦРЛ з діагнозом: ЗЧМТ, струс головного мозку, садна чола та носа, забійні садна лівого коліна і лівого ліктьового суглобу. На даний час дівчинка знаходиться у Львівській Обласній Дитячій Клінічній Лікарні “Охматдит”, – зазначив начальник Управління МВС України на Львівській залізниці полковник міліції Володимир Дитюк.

На матір буде складено адміністративний протокол за статтею 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей».

Інформує підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС Країни на Львівській залізниці.

 

28 травня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів