Путін дестабілізує ситуацію на Закарпатті

Події що розгортаються на теренах області вказують на плани путінської Росії створити черговий осередок дестабілізації на пострадянських територіях. Такі наміри прослідковуються в активізації місцевих маріонеток Кремля — кремле-русинів, на чолі з місцевим сепаратистом, який переховується у Москві,Петром Гецком. Останній, до речі, нічого спільного не має з корінним населенням області.

 

Новітні способи ведення війни та загарбання територій сусідніх держав, вказуютьна постійне використання Росією під час військового вторгнення підтримки певного прошарку прихильного люмпену на тій чи іншій території, бажано «російсько-говорящего». Так на території Осетії це були російськомовні осетини, на території Криму — російськомовні кримчани, на території Донбасу — зазомбована російською інформаційною машиною маленька частина місцевих мешканців. А що ж з іншими, а інші поступово знищуються. Інакодумців в імперії не повинно бути, інакше імперія посиплеться. Як приклад кримські татари. В Криму, єдиному місці на землі, батьківщині татар — їм не місце. І підтвердження цьому — поступове їх витіснення в Криму з політикуму, бізнес-структур, переслідування кримськотатарських активістів, заборона відзначення пам'ятних подій та початок знищення їх національної самосвідомості та релігійної відмінності.

Ставка Росії на території Закарпатської області історично була спрямована на русинів. Протягом тривалого часу зомбується місцеве населення, мовляв русини це—коріння росіян. І дехто в це почав вірити. Та цих дехто дуже мало, щоб підняти бунт сепаратизму в області. Більшість закарпатців, як не прямо, так ментально себе ідентифікують як українців,а не як росіян. Русинство — це більш ідентифікаційна ознака ментальності, що історично сформувалась шляхом природного змішування безлічі національностей, що проживають на території області, з яких, у свідомості закарпатців відкладалося тільки все найкраще, чим володіє та чи інша культура. А зараз нам пробують нав'язати думку, що ми істинні русини, титульна нація, нащадки та коріння великої російської родини, а також, втовкмачити в наші голови ідеї великого «Русскага міра».

Однак, скомпрометувавши себе, «Русскій мір» та його породження на чолі закарпатського сепаратиста Юрія Гецка, котрий, як і екс-Президент «вещає» з Москви, втрачають своє обличчя та підтримку громадян. От і шукають «рускаміровци» союзників для дестабілізації ситуації в регіоні. Серед потенційних — місцеві угорці.

Про можливу співпрацю вже заявляли як «журналісти-кісельовці», що створили міф про знищення місцевих угорців тай і сам русинський рупор Москви «Петя Гецко». Про те, що «русскаміровци» підкуповують угорців заявляють і в самому Будапешті, як приклад скандал із заступником керівника «Йоббіка» Бейлом Ковачем (частим гостем в нашому краї), якого ж самі угорці звинуватили в шпигунстві на користь Росії.

Та чи варті ті кошти, які витрачають росіяни підкуповуючи еліти тієї чи іншої нації, з метою подальшого знищення підкупленої нації, тим стражданням та горю родин, які несуть в наші домівки «братні» сусіди з путінської імперії. Ні в кого, крім звісно росіян, не виникає сумнівів, що саме керівники путінської імперії принесли смерть на наші території, та саме російська зброя, як в далекому 1956 році направлена на знищення інших націй. Саме в 1956 році рядянська імперія направила в сусідню Угорщину свої війська, для придушення і знищення угорців які захотіли жити іншим, вільним від «русскага міра» (тоді «ленінсько-комінустичного міра») життям. Так і зараз руська зброя почала знищувати еліту і наше майбутнє.

Як не прикро, але з мешканців Закарпаття першим російською зброєю був убитий саме угорський хлопець, який своїм життям пожертвував заради нашого майбутнього.

Ото ж, доречно було б, угорським силам, про яких як союзників, заявляють російські шовіністи, подумати чи потрібні їм друзі в особі росіян, якіі в минулому, так і в сьогодні знищують представників їх нації…

Джерело

 

22 червня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів