Мукачівські гонщики «долітались» (фото, відео)

Жахливе ДТП, на щастя, без летальних наслідків, трапилось сьогодні у Мукачеві: молодики на Шевроле протаранили та перекинули Хонду, яка від удару впала ще й на мотороллер. Дивом ніхто не загинув, але водія та 2 двох пасажирів забрала швидка у важкому стані, але начебто життю їхньому нічого не загрожує.

 

ДТП сталася у середу, 9 липня близько 16.00 по вулиці Ужгородській. За попередньою інформацією, авто марки Шевроле рухалося на шаленій швидкості з боку Ужгорода в напрямку центру і районі магазину АВС, ймовірно, водій втратив контроль над авто і те протаранило джип марки Хонда, припаркований під магазином, і той перекинувся на мотороллер.

На щастя, ні у джипі, ні на мотороллері нікого не було, більше того, ніхто поруч не стояв.

Офіційну версію ДТП повідомить ДАІ. Очевидці не виключають, що хлопці були на підпитку.

За неофіційною інформацією один з постраждавших працював на автомойці офіційно, інший ні. Таким чином, хлопці вирішили "просушити" чуже авто.

Як стало відомо від одного з хлопців відчутно пахло алкоголем. Саме він зараз знаходиться у реанімаційному відділенні, хоча важких травм він не отримав. Наразі, всі хлопці у свідомості. В одного з них підозрюють перелом плеча.

Хлопці, що вчинили ДТП у Мукачеві отримали травми середньої важкості. Двоє хлопців, в районі 20 років, зараз знаходяться у дорослій лікарні, а іншого відправили у дитячу, так як йому лише 16 років.

Мукачево.нет

 

 

 

09 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів