Долю головного міліціонера Виноградівщини вирішуватимуть роми?

Голова Виноградівської райради Олег Любімов збирає місцевих ромів для мітингу проти призначення нового начальника місцевого райвідділку міліції. Про це сьогодні повідомив один із керівників ромської общини з Виноградівщини.

 

До таких дій Олег Любімов вдався після того, як отримав відмову у підтримці мітингу-протесту проти призначення з боку представників інтелігенції та бізнесу Виноградова й району.Відтак, голова райради кинувся телефонувати баронам ромських общин аби сьогодні-завтра організувати згадану акцію.
 
    Насправді ж пан Любімов, котрий є членом "Єдиного Центру" Віктора Балоги та вірним слугою родини Балог, всіма силами намагається відстояти "свого" керівника міліції. Мотиви Олега Любімова, котрий з часу вступу у "ЄЦ" щороку змінює автомобілі та поправляє своє фінансове становище за рахунок родини Балог, зрозумілі. Нещодавно він придмав крутий "Мерседес-СL" 2012 року випуску,ринкова ціна якого коливається від 50 до 100 тисяч Євро. Цікаво, що бачили його за кермом цього автомобіля тільки в момент його приїзду до міста. У даний момент автомобіль кудись «зник», проте реєстрацію крутого авто нам неофіційно підтвердили в місцевому МРЕВ. 
Як стверджують свідки реєстрації, Любимов намагався, щоб менше людей бачили факт придбання ним автомобіля, а тому Мерседес оформив на свого найближчого родича. 
    А не так давно спікер виноградівської райради отримав від "сім’ї" вказівку готуватися до місцевих та парламентських виборів. Для цього у окрузі, до якого належить і Виноградівський район, потрібні свої начальник міліції, прокурор та судді. За таких умов планується просунути від Виноградівщини у парламент кандидата від "ЄЦу". (Не виключено, що ним може стати Іван Балога, який на останніх парламентських виборах ущент тут програв ненайсильнішому регшіоналу Івану Бушку.)
   Ромів же представник Віктора Балоги на Виноградівщині мотивує грошима та обіцянками закрити очі на не дуже законні діяння окремих представників ромської громади. 
   Варто зауважити, що виставу з протестом Олег Любімов затіяв навіть попри те, що наразі ще навіть ні виноградівцям, ні у міліцейських колах Закарпаття невідоме ім’я можливого наступника нинішнього керівника Виноградівського РВ УМВС у Закарпатській області. 
   Нагадаємо, що нещодавно СБУ Закарпаття звинуватило Олега Любімова у корупційній діяльності.Громада ж району закидає пану Любімову блокування прийняття районного бюджету.

 

23 липня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів