За що голосуватимуть завтра закарпатські народні обранці на закритому засіданні ВРУ?

Засідання парламенту у четвер, 31 липня, відбудеться в закритому режимі.

 

Позачергове засідання Верховної Ради України, заплановане на четвер, 31 липня, відбудеться в закритому режимі. Про це йдеться на офіційному сайті парламенту в розділі анонсів.

На засіданні 31 липня депутати мають намір розглянути секвестр державного бюджету, що передбачає збільшення витрат резервного фонду на утримання армії і відновлення інфраструктури Донбасу на 11 мільярдів гривень, урядові зміни до податкового кодексу та реформування Нафтогазу.

Крім того, за словами голови Верховної Ради України Олександра Турчинова, на позачерговій сесії парламенту депутати розглянуть відставку Арсенія Яценюка з посади голови уряду.

Нагадаємо, Рада вже кілька разів пробувала включити в порядок дня і проголосувати за відповідні законопроекти, але для цього так і не набралося потрібної кількості голосів.

Після провального голосування за бюджетні ініціативи уряду, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив про свою відставку. Але вже через кілька днів він повернувся до роботи прем'єр-міністром і закликав депутатів проголосувати за запропоновані Кабміном законодавчі ініціативи.

Кореспондент

 

30 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів