Мешканці Ужгорода назвали Щадея - ворогом народу (фото, відео)

Про електрошокери та як і за що керуючого справами ужгородської мерії побили мітлами

 

Керуючий справами ужгородської міськради Олександр Волосянський сьогодні  отримав доброго прочухана від жителів Ужгорода. Чиновника побили мітлами учасники акції протесту проти кадрової політики міськради.

Жильці, яких обслуговує ЖРЕР № 5, розуміють, що силові методи – це не вихід, проте, стверджують: довели!

Розказують, що почалося все з приходом нової влади, оскільки  нинішній тимчасовий ужгородський голова необ’єктивно поставився до директора ЖЕКу № 5 Анатолія Ковальського за те, що посадовець підтримував політику законного мера Віктора Погорєлова. Тому й комунальне підприємство постійно відчувало утиски.

Молода команда «дорвалася» до влади, стверджують протестувальники, бо обіцяла при прийнятті важливих рішень радитися із громадою. Проте голосування за звільнення чотирьох директорів комунальних підприємств було не анонсованим провели його максимально закрито. 

Люди обурюються, що дізналися про зміну керівництва свого ЖЕКу зі ЗМІ. Сьогодні ж, 31 липня, відбулася безпрецедентна подія – на вулицю 8 березня завітали чоловіки з електрошокерами і "настійливо" цікавилися документами ЖЕКу № 5.  Ужгородці кинулися  боронити будівлю та директора комунального підприємства.

Міліціонери, яких викликали на місце подій, зафіксували факти застосування електрошокерів.

Тепер мешканці району збирають підписи, готуються звертатися в прокуратуру та міську раду. Вони роботою ЖЕКу задоволені і вважають, що мають знати за що звільняють його керівника.

У розпал акції протесту на вулицю 8 березня завітали представники міськради та керуючий справами ужгородського виконкому Олександр Волосянський. На жодне з питань громади чиновник відповісти не зміг, пояснив, що приїхав не до людей, а забрати документи.

Розповів Волосянський лише про звільнення іншого директора – Юрія Оксьона.  Виявляється, директор ЖЕКу № 8 проштрафився тим, що не виконував доручення тимчасового мера і... на його території впало дерево!

На такі аргументи ужгородці не втрималися -- лаяли і побили Волосянського мітлами та вигнали з території. Аби швидше забирався, навіть кидали услід авто все, що траплялося під руку.

Люди, яких обслуговував ЖЕК № 5 розповідають, що такого господарника, як Анатолій Ковальський у них не було ще з 1977 року! До його призначення багато мешканців на верхніх поверхах жили з мисками по всій квартирі, куди під час найменшого дощу стікала вода. Нині ж, -- стверджують, -- за коротке перебування директора на посаді, полагоджено водопровід, встановлено дитячі майданчики, наведено благоустрій, скрізь чистота, все викошено і доведено до ладу.

Пенсіонери розказують, що Ковальський зустрічався зі всіма бажаючими та знаходив способи вирішення проблем. «Ніколи такого не було щоб він відмовив, чи назвав термін, за який не встиг щось зробити», – наперебій переконують пожильці.

Ситуація явно не типова, в Україні взагалі важко зустріти людей, які люблять свій ЖЕК та його директора.

Сам Ковальський розказує, що здивований з такої активності ужгородців, але йому приємно, що люди цінують його роботу.

Рішення виконкому керівник планує оскаржувати в суді, дії міськради вважає рейдерським захопленням.

До кінця дня протест жителі цього району планують організувати і біля стін міської ради.

Більше емоцій -- на світлинах, а у відео - ще й експресивна лексика.

7dniv.info

 

31 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів