Закарпатські селяни для відпочинку вдома зводять романтичні дерев’яні альтанки (фото)

Нині сучасні технології дозволяють без зусиль зробити будь-яке заміське житло комфортним, аби лише були фінанси... Володарка цієї альтанки, зведеної у звичайному дворогосподарстві села Пастілки Великоберезнянського району, по-своєму смаку облаштувала сімейне гніздечко на присадибній території поруч з будинком.

 

Невелика, але затишна дерев’яна будова із ландшафтним дизайном, служить файним відпочинком і для родини, і для своєї компанії для проведення різних святкувань на природі.

40-річна Мар’яна, господарка закарпатської альтанки, розповідає, що заздалегідь обдумала дизайн будови та прилеглої ділянки. Витончені стежки з травичкою і квітковими клумбами нічим не огороджені. Натомість тут представлені різні статуетки, фігурки та квіткові оранжереї.

Тому тут естетичний відкритий простір, що створює  відчуття свободи. Для облаштування двору поруч з будинком, господиня використала невеличку галявину, де зараз трав’яний газон, альтанка, мангал. А викладені бетонними плитами доріжки підкреслюють загальну геометрію двору.

Тож, прийшовши сюди, можна по-справжньому розслабитися і спокійно споглядати на Карпатський ліс. І головне - зона відпочинку повністю захищена від шумів і вихлопних газів, цікавого погляду сусідів і вуличного пилу.

 Далі у фоторепортажі…

 

 

03 серпня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів