Закарпатці ходили на прийом до представника МВС України (ФОТО)

Сьогодні заступник начальника Департаменту боротьби з незаконним обігом наркотиків МВС України полковник міліції Микола Стрілецький здійснив прийом громадян в приміщенні Тячівського райвідділу міліції.

 

До Миколи Миколайовича громадяни приходили з різними проблемами та запитаннями. А дехто, зокрема п.Ігор з села Криве, приходив з пропозицією заохотити ряд працівників Тячівського РВ УМВС, які, демонструючи високий професіоналізм та оперативність, у вихідний день, не шкодуючи власного часу, протягом доби розшукали угнаний у нього автомобіль та повернули власнику.

Мешканець с.Нижня Апша Василь прийшов із проханням взяти на особистий контроль розгляд його заяви, оскільки він побоюється, що громадянин, який спричинив йому тілесні ушкодження, уникне відповідальності.

Також на прийом завітала мешканка с.Грушево, яка також добрим словом відзначила роботу дільничного села Миколу Поповича, який спільно з колегами розшукав її малолітнього племінника, котрий втік з дому. Працівники міліції розшукали хлопця, дільничний провів з ним профілактичну розмову. З того часу хлопець став слухняним і вже не втікає з дому, каже пані Марія.

Всі громадяни отримали вичерпні відповіді на свої запитання, справи, де йдеться про спірні питання, Микола Стрілецький взяв на особистий контроль.

Іван Філіп, Тячівський РВ УМВС

 

20 серпня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів