39-річний хустянин демонтував закарпатські колії

Правоохоронці лінійного відділу на станції Чоп розкрили крадіжку елементів верхньої будови колії на перегоні «Тячів-Тересва». Збитки по даній крадіжки становлять понад 31 тисячу гривень.

 

У липні цього року на даній ділянці залізничної колії було виявлено два факти демонтажу підкладок марки КБ-Р65 в кількості 180 штук з комплектами кріплення до них. Правоохоронцями було проведено комплекс заходів щодо виявлення даної особу. Уже через нетривалий час правоохоронці отримали інформацію про особу. Ним виявився 39-річний мешканець Хустського району, раніше судимий за крадіжки.

Демонтувавши залізничний метал, чоловік вирішив його заховати, адже кількість його була велика і сам він не міг впоратись, аби здати на металобрухт, тому переніс його неподалік у поле. Опісля попросив одного чоловіка перевезти гужовою підводою металобрухт. Коли вони приїхали на місце чоловік побачив, що не просто металобрухт, деталі залізничної колії. Дані деталі він відмовився перевозити та після чого по дану подію повідомив працівників міліції. Правоохоронці одразу прибули на місці події, де у полі було виявлено усі 180 штук підкладок з кріпленнями.

Відносно чоловіка відкрито кримінальне провадження за статтею 185 КК України «Крадіжка», - повідомляє підрозділ зв’язків з громадськістю

УМВС України на Львівській залізниці. 

 

01 вересня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів