На власника готелю «Камелот» скоєно жорстокий напад (+фото)

Минулої ночі сталася доволі резонансна кримінальна подія - пограбування готелю під Ужгородом, яке мало продовження у вигляді стрілянини, а закінчилося затриманням одного з нападників. Причому, затримав його сам власник закладу.

 

Представники правоохоронних органів прибули на місце події оперативно, за що власник готелю неодноразово висловлював їм подяку у спілкуванні із нашим кореспондентом, отже, найближчим часом ми отримаємо офіційну інформацію про розслідування даного інциденту від правоохоронців.

Що ж примусило постраждалих першочергово, ще до закінчення слідчих дій, звернутися до преси? Адже зазвичай відомості про такі правопорушення читачі дізнаються вже з офіційних релізів прес-служби УМВС. Пояснення надав сам власник пограбованого готелю "Камелот" у селі Кам’яниця, Роман Мегела.

За неофіційною інформацією, яку він отримав на першому-ж етапі слідчих дій, грабіжник, якого затримали, добре відомий правоохоронцям. І не тільки за великою кількістю порушень закону - серед них неодноразові випадки пограбувань. Але, як не дивно, ще й тим, що має якусь "кришу" (за висловом одного з працівників міліції) в управлінні МВС. Не дивно, що дізнавшись про це, власник та персонал готелю запереживали, чи буде злочинець відповідати перед законом у повній мірі, і як наслідок - почали побоюватися за власну безпеку.

Отже, події відбувалися таким чином.

Близько 3 години 20 хвилин власнику готелю повідомили, що у зачиненому на ключ адміністративному приміщенні чутно якісь дивні звуки.

Озброївшись власним пістолетом (який, до речі, зареєстровано належним чином), власник готелю Роман Мегела відчинив двері кабінету, та побачив: відірваний від стіни сейф зі зламаними дверцятами валявся на землі, поруч - дві постаті грабіжників. Як виявилося згодом, для зламу сейфу злочинці скористалися монтіровкою.

Грабіжники метнулися до вікна. Пан Мегела зробив навздогін кілька пострілів, але це не зупило першого із злодіїв, який вистрибнув у вікно та втік. Другого власник готелю встиг схопити за одежу та втягнув назад у приміщення. Саме там, на підлозі, розгорнувся наступний етап кримінальної драми, яка ледь не стала трагедією - з огляду на шалений опір, який чинив злочинець. Виявилося, що грабіжник добре підготований фізично і не збирався здаватися без бою. Внаслідок тривалої боротьби він завдав Роману кілька потужних ударів. Згодом лікарі виявили у постраждалого перелом руки, носа, розрив та розтягнення зв'язок ніг, не рахуючи забої, синці, та багато інших ушкоджень. Проте господар все-ж таки героїчно впорався із нападником (який був озброєний), та скрутив його. Тут-таки підбігла обслуга готелю. Чоловіки допомогли господарю із затриманням злодія і одразу ж подзвонили у міліцію. Як ми вже зазначали, правоохоронці прибули дуже оперативно.

Затриманого присутні упізнали, як Романа Шніцера, раніше неодноразово судимого - також за пограбування (ювелірного магазину чи ювелірної майстерні - достеменно нам не відомо), та за розбій. До приміщення "Камелоту" вони з напарником вдерлися, пошкодивши віконну раму.

Неофіційно нашому виданню повідомили, що на даний час ця кримінальна особа перебуває у статусі умовно засудженого, який "отримала" після скоєння чергового злочину. Тобто, прецедент із "відпусканням" злочинця-рецидивіста, який неодноразово скоював тяжкі злочини "найгуманнішим закарпатським судом", вже мав місце. Доля другого грабіжника поки що невідома.

 

 

 

05 вересня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів