Український hand-made-бренд Kachorovska представив нову колекцію взуття та аксесуарів

Відомий український бренд взуття та аксесуарів ручної роботи Kachorovska представив нову осінню колекцію.

 

Лінійка витримана в стриманих суворих кольорах і лініях, натхненних українською бурхливою ​​повсякденністю. У новій колекції домінують приглушені, чисті кольори: горобиновий, холодний синій, матовий графіт, нюд і коричневий, а золото і срібло попередньої весняно-літньої колекції замінили осінні мідь і бронза. 
 
"Чим натхненна наша колекція? Життям. Нашою суворою й тривожною, але повною щирої надії буденністю. Нам хотілося позбутися зайвого, досягти основ. Хотілося бути зрілими, мудрими, витривалими, але молодими понад усе", - пояснила ідеолог бренду Аліна Качоровська. 
 
В Kachorovska традиційно зробили ставку на практичні, стримані матеріали: нюдова і кавова замша, дерев'яне покриття на підборах човників. Головне нововведення осінньої колекції - гумова шкіра - матеріал, що поєднує водонепроникність і матову фактуру зі звичним комфортом шкіряного взуття. 
 
Сумки з нової колекції Kachorovska - це компактні і місткі кросбади, матові сумки-"відра" і стильні бізнес-беги з практичною застібкою-клапаном замість блискавки. 
 
Трендовими родзинками колекції стали оксфорди і сліпер "флетформ" на грубій "тракторній" підошві - для нестримних урбаністок і жіночні гостроносі човники на шпильці kitten heel - для останніх Одрі Хепберн бурхливої ​​епохи. 
 
Крім того, на презентації нової колекції було представлено і перше лого бренду, яке тепер буде зображено на підошві взуття з дизайнерської лінійки Kachorovska. 
Варто зазначити, що бренд Kachorovska виріс із сімейного бізнесу з пошиття взуття під замовлення, розпочатого бабусею Аліни Качоровської в Житомирі ще в 60-х роках. 
 
Об'єднавши півстолітній досвід ручної роботи і сучасні технології, взуттєве ательє Kachorovska atelier виконало бігіто різних індивідуальних замовлень. 
 
"Так ми освоювали мистецтво ідеальної посадки взуття, відточували майстерність і стиль, експериментували з формами, лініями, матеріалами. Так ми формували своє бачення того, яким має бути ідеальна взуття", - розповідає Аліна Качоровська. 
 
Перша власна лінія взуття та сумок бренду Kachorovska була запущена у вересні 2013 року. 
 
"Ми не ексклюзивна лінійка для спокушених модників, а індивідуальний масмаркет. У нас немає цільової аудиторії. Кожен українець, незалежно від статі чи віку - наш потенційний клієнт, улюблений і бажаний. Тому ми намагаємося поєднувати найкращі, найсучасніші матеріали і технології з доступною ціною", - пояснює ідіолог бренду.

 

 

11 вересня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів