Закарпатець окропив кров’ю судову залу

На Закарпатті підсудний у залі суду перерізав собі вени

 

НП у залі судових засідань трапляються вкрай рідко. Масивні ґрати, озброєна охорона зводить потуги підсудних щось накоїти до мінімуму. В нашому краї несподіванок не було вже довгі роки. Втім 30 жовтня один із жителів Ужгородщини, який знаходився на лаві підсудних, таки дав про себе знати…

Як стало відомо з деяких достовірних джерел, 38-річного чоловіка притягали до відповідальності за катування своєї сестри. Однак підсудний, не погоджуючись із статтею, за якою йому пред’являли звинувачення, почав поводитися агресивно. Відтак, знаходячись за ґратами, раптом дістав маленьке лезо й порізав собі обидва передпліччя. З якою метою він це зробив насправді, повинні встановити компетентні органи. Як стало відомо, лезо було з одноразової бритви. Ймовірно, зловмисник сховав його в роті. Навіть при огляді ротової порожнини лезо виявити дуже важко.

Як повідомили у прес-службі Закарпатської обласної прокуратури, за фактом службової недбалості, якої припустилися працівники конвойної служби внутрішніх військ, прокуратура розпочала кримінальне провадження.

Після надання медичної допомоги підсудного доставили у слідчий ізолятор. У прокуратурі повідомили, що наразі жодної загрози життю і здоров’ю пораненого немає. Підсудного, який травмував себе лезом бритви, можуть відправити на психічну експертизу.

«Карпатський об’єктив»

 

07 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів