Ужгородські депутати пояснили, чому підтримали Богдана Андріїва на посаді керівника міста

Майже усі депутати "Батьківщини" також підтримали його кандидатуру.

 

Сьогодні, 20 листопада, участь у голосуванні за єдину кандидатуру секретаря Ужгородської міської ради, екс-регіонала Богдана Андріїва взяли майже всі депутати від фракції "Батьківщина".

Так, голосували Віктор Щадей, Павло Чучка, Іван Колодій, Світлана Пахомова, Костянтин Дацюк та Святослав Галас.

Не брав участь у голосуванні депутат Василь Гнатків.

Враховуючи, що за результатами "таємного голосування" за Богдана Андріїва віддали голос 40 із 41 депутата, можна припустити, що усі депутати "Батьківщини" також підтримали його кандидатуру.

У коментарі Про Захід депутат від "Батьківщини" Іван Колодій зазначив:

"Людину, яку "Батьківщина" підтримала, усунули (мається на увазі Віктор Щадей – Авт.). Місто зараз без господарства, готується до зими, є куча незавершених проектів, три котельні недобудовані, є садочки... Якщо буде в залі людина, яка готова взяти на себе відповідальність за місто, хай бере на себе цю відповідальність, не можна залишати місто у такій ситуації без господаря. На фракції ми не приймали рішення, як ми будемо голосувати. Було прийнято рішення що кожен визначається сам, як він вважає за потрібне".

Нагадаємо, сьогодні в Ужгородській міськраді стався, фактично, реванш представників колишньої влади, внаслідок якого новим в.о. міського голови став екс-регіонал 

Про Захід

 

20 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів