Батьки-вчителі прикривали «темні справи» мукачівця (фото)

Уникнути відповідальності мукачівцю не допоміг навіть "спектакль", зіграний посеред вулиці міста

 

Працівники карного розшуку Мукачівського міського відділу міліції під  час санкціонованого обшуку у помешканні 20-річного раніше судимого мукачівця виявили пристрій для вживання наркотиків та насіння коноплі.

20-річний мукачівець вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. Ще зі шкільної парти,  розповідають оперативники карного розшуку,  хлопець брався за «темні справи». Тоді його пагубне захоплення і тягу до чужого прикривали батьки, які працювали вчителями,  а хлопець  у сім`ї ріс одинаком.

Минулого року мукачівцю, який ніде не продовжив навчання після школи,  а займався виключно  спортом, було  доведено  кілька епізодів грабежів золотих  ланцюжків. Тоді юнак, роз`їжджаючи на велосипеді містом, зривав з жінок та дівчат ланцюжки з дорогоцінного металу. За це хлопцеві довелось сісти на лаву підсудних.

Сьогодні у слідчому відділі Мукачівського міськвідділу міліції розслідуються два факти шахрайств, які скоїв мукачівець. На цей раз спритник виманив під приводом покористуватися два ноутбуки, які одразу ж перепродав. У обох випадках  потерпілі – неповнолітні.

Окрім того,  хлопець, який вже добре ознайомлений з тонкощами законодавства, використовував всілякі методи, аби не прийти в міліцію.

Днями на підставі ухвали Мукачівського міськрайонного суду працівники карного розшуку Сергій Міклош та Олександр Куриця мали намір провести обшук у помешканні мукачівця. Близько тижня юнак переховувався, а коли працівники міліції  вийшли на нього,  він посеред  вулиці міста влаштував справжній спектакль, звинувачуючи правоохоронців і кличучи на допомогу... Буцімто останні чинять безчинство, затримуючи його - раніше судимого  і підозрюваного  у кримінальних справах…

Окрім так званого «бульбулятора» із залишками наркотичної  речовини та насіння коноплі, яке вилучили правоохоронці з квартири мукачівця, перевіряється інформація щодо вирощування ним коноплі та збуту наркотичних  речовин. За даним фактом триває  перевірка.

 

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС

 

29 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів