Смертельна ДТП на Рахівщині. Дитина в реанімації (фото)

Рахів: зіткнення двох легковиків закінчилося загиблою та трьома травмованими

 

10 грудня о 10:49  до рятувальників Рахівщини  надійшло повідомлення від чергового диспетчера швидкої допоги  про дорожньо-транспортну пригоду. Остання виникла  в м. Рахів  на  вул. Київській.

На місці події з’ясувалось, що водій автомобіля  марки «Daewoo Lanos» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив лобове зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2115»

Внаслідок ДТП 75-літня пасажирка останньої автівки, мешканка села Розтоки загинула на місці аварії. Ще одна пасажирка даного транспортного засобу - 12-річна школярка та 59-річний керманич ВАЗу з травмами різного ступеня важкості каретами «швидкої» госпіталізовані до Рахівської районної лікарні.

Під опіку місцевих медиків потрапив і 51-річний водій «Daewoo Lanos». Після отримання відповідної допомоги його було відпущено додому.

Деблокування з машини тіла загиблої людини проводили бійці ДСНС 3-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рахів. Також вони, за допомогою спеціального обладнання, відтягували транспортні засоби з проїжджої частини.

Обставини автотрагедії з’ясовуються, повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області        

 

 

 

10 грудня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів