Юні футболісти «колядували» на першому в новому році турнірі

В Ужгороді одними з перших в області відкрили лік цьогорічним змаганням із міні-футболу.

 

Відбувся дитячий турнір, присвячений новорічним святам. Його, власне, розпочали ще наприкінці старого року, приурочивши католицькому Різдву. Тоді стартувало 26 команд на місцях. А нині кращі з них (а це представники Рахівщини, Тячівщини, Виноградівщини, Мукачівщини, Чопа, Ужгорода, Мукачева, Сваляви, Іршави, Хустського району; не прибули тільки хустяни у зв’язку з хворобою тренера) приїхали на фінал до спорткомплексу «Юність», що в обласному центрі. Дійство відбулося вже з нагоди православного Різдва. У такий спосіб організатори в особі Федерації футболу Закарпаття символізували повагу до різних релігійних конфесій і громад.

У категорії хлопців 2004 – 2005 років народження боротьбу за першість розпочали 7 команд. У підсумку бронзові нагороди здобули підопічні Михайла Стегури зі свалявського «Сузір’я». Вони в завершальному матчі впевнено здолали ужгородський «Пегас» – 4:0. Другими стали вихованці Тараса Вайданича із СДЮШОР Ужгород, котрі в поєдинку за перше місце поступилися ДЮСШ СОК (Мукачево; тренер В’ячеслав Вакуленко) – 2:4.

Паралельно проходили змагання і в хлопців 2002 – 2003 р. н. За головний трофей суперечку вели 8 команд. Рівня третього результату сягнули вихованці дитячо-юнацької спортивної школи Тячівського району. Підопічні відомого тренера Павла Іванча в останній зустрічі виграли в ровесників із ДЮСШ Виноградівського району – 2:0. Вище за них розташувалася команда Рухівської ДЮСШ, яка в суперечці за перше місце не встояла проти футболістів тренера Володимира Мухлиніна з СДЮШОР Ужгород – 2:4. Отже, обидва фінали завершилися з однаковим рахунком.

Усі учасники були нагороджені солодкими призами від Діда Мороза, а призери – ще й кубками та грамотами. Слід також додати, що дітей похарчували, а сам турнір обійшовся лише організаторам у майже 13 тис. грн.

Володимир Тарасюк для Uzhgorod.net.ua

 

11 січня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів