«Воєнну» учнівську виставку влаштували у міській раді Ужгорода (відео)

На виставку у п’ятницю, 16 грудня, прийшли учні 1-ї, 3-ї та 20-ї загальноосвітніх шкіл обласного центру Закарпаття.

 

Вчора в холі Ужгородської міської ради влаштували виставку листів та малюнків, які для українських бійців підготувала школярі, а також листів-вітань, які захисники передали дітям із зони АТО.

На виставку прийшли учні 1-ї, 3-ї та 20-ї шкіл. Серед солдатських листів, в яких бійці вітають малечу з Різдвом та Новим роком, на огляд дітей представили світлини з життя солдат.

Втім, про побут в зоні АТО вони почули з перших уст від  військовослужбовців, які також завітали на виставку. Чоловіки розповіли, дитячі малюнки в них повсюди – на блок-пості, в їдальні, в спальних приміщеннях.

«Ми ваші листи періодично перечитуємо. Більшість із нас їх сприймає зі сльозами на очах. Одне із місць де вони в нас висять – це велика стіна в їдальні. Коли стоїмо в черзі за їжею їх постійно переглядаємо. Коли їдемо на блок-пост, то там ваші малюночки також висять. Дивлячись на них, ми згадуємо своїх діточок. Тому ми дуже вдячні за ці подарунки. Далі так продовжуйте, щоб дух був солдатський високий і щоб ми повернулись з перемогою», – сказав боєць Чопського прикордонного загону Борис Кондратюк, повідомила репортер ZIK-Стрім Вікторія Жуйко-Сабо.

 

 

17 січня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів