Ужгородські «стіни» допомогли запорізькому ЗТР вийти до чвертьфіналу «Челендж кап»!

Спорткомплекс «Юність» що в обласному центрі Закарпаття, став рідною домівкою для чоловічого гандбольного клубу ZTR із Запоріжжя в єврокубкових баталіях.

 

Ось і в 1/8 фіналу Challenge Сup відбулася повторна зустріч із командою Polva Serviti (Пилва, Естонія) саме в Ужгороді.

У гостях тиждень тому український колектив поступився з рахунком 21:24, отож у домашній зустрічі для проходження в наступне коло змагань потрібна була перемога з різницею практично в 4 м’ячі.  

…ЗТРівці розпочали жваво, однак потім пропустили ряд м’ячів поспіль, тож довелося докласти чималих зусиль, аби все ж піти на  перерву за переможних 15:14. Утім це ще не гарантувало загального успіху, натомість диктувало йти вперед із подвійною енергією. У підсумку початок другого тайму теж виявився за представниками Запоріжжя. Усе ж гості весь час не відпускали суперника на комфортну відстань.

Поступово господарі знову наростили перевагу до прийнятних 27:20, однак непоступливі естонці за кілька хвилин до фінальної сирени зуміли скоротити відставання до 5 м’ячів. У час, що залишився, помилка одного із суперників могла дорого коштувати. На щастя, козацького духу нашій команді вистачило і вона тріумфувала  – 28:23.

ZTR іде далі!

Володимир Тарасюк для Uzhgorod.net.ua

 

 

22 лютого 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів