Йожеф Сабо: Я був упевнений, що «Динамо» виграє

Заслужений тренер України, закарпатець Йожеф Сабо прокоментував перемогу "Динамо" над "Генгамом".
 

 

"Ми всі сподівалися, що все одно наші вище класом і вони повинні виграти. Незважаючи на те, що не грає Ярмоленко - один з кращих футболістів в Україні, і не тільки в Україні. Ленс вийшов, але він не показав свій клас, Сидорчук не грав, тобто, можна сказати, що провідні гравці не грали і тим не менш я був впевнений, що "Динамо" виграє.

Ребров молодець, підтримує молодих хлопців, українців, які вчора показали, що вони ростуть і у "Динамо" є майбутнє. Йдуть молоді хлопці - це заслуга Реброва та тренерського складу. Взагалі - молодець Ребров. Я на нього вчора подивився після гри, - коли давав інтерв'ю, він навіть постарів від того, що став головним тренером (посміхається). Нелегка робота - бути головним тренером.

Далі "Евертон"? Динамівцям випала хороша команда, тому що це англійський чемпіонат. Шкода, тільки що Ярмоленко не буде грати, тому що він провідний гравець у команді. Якщо не буде Велозу - це не така біда, а Ярмоленко - це вже втрата", - вважає Сабо, пише Кореспондент.

Нагадаємо, матч "Динамо" (Київ) - "Генгам", який відбувся 26 лютого, закінчився з рахунком 3:1. І за сумою двох зустрічей - 4:3 - кияни вийшли в 1/8 фіналу Ліги Європи.

 

28 лютого 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів