Гравці Говерли мають всі шанси зіграти цілий сезон, не отримуючи зарплати

Відомий футбольний коментатор Віктор Вацко заявив, що вважає "Говерлу" унікальним клубом.
 

 

"Я можу сказати, що "Говерла" - унікальний мінімум в новітній історії українського футболу. На моїй пам'яті ще не було клубу, футболісти якого мають всі шанси зіграти цілий сезон, не отримуючи зарплати!

Фраза "А куди вони подінуться?" незабаром має всі шанси стати символічним девізом менеджменту українських футбольних клубів", - написав Віктор Вацко у своїй конференції на MatchDay.

За його словами, наразі головною місією "Говерли" є надання ігрової практики для футболістів з інших клубів.

"Я не розумію ні мотивації, ні завдань, ані ... взагалі нічого, що пов'язано з таким ось існуванням клубу. Ще б там грали молоді місцеві футболісти, можна було б говорити про якесь регіональне значення "Говерли" для розвитку місцевого футболу, але і цього немає.

Тому прогноз на друге коло у мене такий: незалежно від результату, Грозний заявить, що виховав для "Динамо" М’якушка, Коваля, Хльобаса, Ягодінскіса, Каверіна, Люльку та Аруну, а для "Шахтаря" - Гришина, Глушицького і Качарабу.

І в цій ситуації можливість надання ігрової практики молодим українським футболістам в Прем'єр-Лізі виглядає яскравою і позитивною місією існування ужгородського клубу. Клубу, який мав усе, щоб стати великим, самобутнім і значущим для всього регіону, але вибрав інший шлях і поступово перетворюється на щось, що більше схоже на якесь штучне утворення", - наголосив Вацко.

Нагадаємо, нещодавно головний тренер "Говерли" В'ячеслав Грозний заявив, що в цьому сезоні гравці та персонал ужгородського клубу ще не отримували зарплату.

 

07 березня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів